Agentia de Creatie

Termeni si conditii

Prin accesarea si folosirea acestui site, dumneavoastra acceptati, fara limitari sau calificari, termenii si conditiile de utilizare, expuse mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Sunteti de acord si acceptati ca putem adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam în nicio modalitate, tipul de informatie pe care o veti gasi acolo, vizitarea acelor site-uri ramânând strict la aprecierea dumneavoastra.

Obligatiile dumneavoastra de înregistrare

Pentru a beneficia de continutul informational al newsletter-ului pus la dispozitie de site-ul nostru , sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, în functie de specificatiile din formularul aferent si sunteti de acord sa oferiti aceste informatii corect si complet.
În cazul în care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Securitatea Datelor Personale

Site-ul nostru se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se obliga sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul, cnp-ul si adresa de email (pentru newsletter si inscrierea in programul de fidelitate). Prin completarea formularului de înscriere de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre în baza de date a companiei Site-ul nostru  (operator de date cu caracter personal nr. 4830/2007), care îsi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Site-ul nostru  si de la partenerii sai cu grija selectati. În cazul în care nu doriti sa primiti astfel de informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricând sa refuzati primirea acestora.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Site-ul nostru  are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.


Site-ul nostru  va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma în date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor împotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.

Site-ul nostru  nu încurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Pentru comentarii, întrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@reduceri-nonstop.ro

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea site-ului nostru  si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei site-ului nostru   a oricarui element cuprins în acest site se pedepseste conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Site-ul nostru  nu se face responsabila pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informatia prezenta în site, precum si pentru erorile sau omisiunile în continut care pot conduce la orice tip de pierderi.

Site-ul nostru  (sau oricare dintre angajati, consilieri, specialisti sau web developper-i) nu sunt responsabili pentru actiunile pe care utilizatorul le întreprinde si care au rezultate negative, sau care îi produc pierderi de vreun fel, si nici pentru informatiile pe care utlizatorul le-a folosit si au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informatiile folosite de terti sau de site-uri cu trimitere la site-ul nostru, si nici pentru vreun software folosit pe site-ul nostru si care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, virusi.

Site-ul nostru  nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente si nu este responsabila de contactarea nici unui virus.

Fotografiile au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Specificatiile tehnice cat si preturile nu constituie obligatie contractuala si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.

Pot schimba sau returna produsul?
Da. Trebuie sa ne anuntati la telefon sau printr-un email in primele 10 zile lucratoare de cand ati primit coletul ca doriti sa schimbati/returnati produsul, depasirea celor 10 zile lucratoare duce la anularea posibilitatii de schimbare/returnare a produsului. Pentru a putea fi schimbat/returnat, produsul trebuie sa nu fi fost folosit si sa aiba toate etichetele cu care a venit, ambalajul original. Deteriorarea ambalajului atrage neacceptarea schimbului/returnarii si va fi trimis inapoi pe cheltuiala clientului. Produsul se schimba/returneaza doar prin curier pe cheltuiala clientului, exceptie facand doar cazul in care nu ati primit ceea ce ati comandat. Doar produsele comandate prin curierul cu care avem contract pot fi schimbate/returnate, celelalte comandate prin posta sau alt curier nu pot fi schimbate/returnate decat daca se va stabili dinainte o intelegere in sensul acesta. In cazul unui retur, banii vor fi returnati in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului, taxa de transport nu se returneaza.